Over SB Advies & Mediation

Doen waar we gelukkig
van worden…

Mijn naam is Sophie Biemans, ik werk vanuit gevoel, ervaringen en logisch verstand.

In mijn communicatie ben ik oprecht, open, duidelijk en doelgericht. Ik spiegel mens en organisatie waar ik het idee heb dat dit wenselijk of noodzakelijk is voor het proces. Mede door het opgroeien binnen een ondernemersgezin heb ik een resultaatgerichte denkstijl en een doorzettersmentaliteit ontwikkeld. Daarnaast houd ik van oprechte communicatie, contacten en harmonie. Een goede balans tussen zakelijk en sociaal ondernemen is daarom essentieel voor mij.

Toen ik begin 2013 mijn baan had opgezegd en vanuit het niets voor mezelf wilde beginnen, vond ik dat echt wel even spannend. Al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat het ergste wat er mij kon gebeuren ook wel weer relatief was en ik wist het zeker; ik wil doen waar ik gelukkig van word, zonder mij te laten leiden door eventuele angsten. In mijn werk val ik regelmatig terug op deze gedachtegang.

Alle vraagstukken bekijk ik per situatie en/of individu, in combinatie met de aanwezige feiten, al dan niet met de juiste dossieropbouw en met een blik van rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid. Ik haal er voldoening uit om een vastgelopen situatie te doorbreken, helderheid te creëren, mensen een spiegel voor te houden en waar mogelijk situaties te verbeteren.

Sophie

Helderheid creëren,
mensen een spiegel
voorhouden en waar
mogelijk situaties
verbeteren.

Kennismaken?

Neem contact op